Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 180 Ft - 13 980 Ft
Gyártó
Szín
Mintás termékeink
Ujjhossz
Anyag összetétel
Típusa
KINEK AJÁLNJUK
Hossza
Derék típus

Tréfás ajándékok szakácsoknak

Tréfás ajándékok szakácsoknak 

 

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse aki éjjel-nappal a konyhában van. Szakácsnak lenni ugyanis több, mint egy szakma, ez egy igazi életérzés. Mivel nekik a konyha okoz örömöt, nem egyszerű meglepni őket, de szerencsére nem is lehetetlen. Webáruházunk kínálatában szerepelnek azok a tréfás ajándékok szakácsoknak, amelyek egy-kettőre mosolyt csalnak arcukra, ráadásul hasznukra is válnak. 

 

Ha ismersz olyat, akinek jól jönne egy tréfás szakács ajándék, akkor webáruházunk pólók kínálatában te is találhatsz valami egyedit!

Az igazi szakácsok számára a munkahelyen kívül is van élet, legalábbis a konyhában biztosan! Nekik otthon is élvezet a főzés, és büszkén vállalják végzettségüket. Mit gondolsz, egy ilyen szakmabelinek mire van a leginkább szüksége? Nos, a konyhai eszközök mellett például megfelelő ruházatra, esetenként pólók, galléros pólók hadára. 

 

Tréfás ajándékok szakácsoknak nem sűrűn születnek, legalábbis olyanok, amelyek nem közhelyesek. Szerencsére akadnak még az igazi humort és művészi érzéket ötvöző termékek, most néhány különleges darabot hoztunk el neked. Hiszen “jobb adni, mint kapni”.

 

Miért érdemes pólót venni?

 

Felmerülhet a kérdés, hogy egy szakácsnak milyen típusú póló tűnhet a legjobb választásnak. Ha tanácstalan vagy, ne aggódj, van egy pár tippünk. 

 

Az anyagot tekintve megoszlanak a vélemények a poliészter és a pamut pólók között. Az előbbi kevésbé gyűrődik, könnyebb mosni, viszont melegebb lehet, míg az utóbbi nagyon kényelmes, kellemes érzést nyújt, habár talán valamivel igényesebb. 

 

Aztán érdemes odafigyelni a fazonra, ez egyénenként eltérő, hogy kinek mi a kényelmesebb, hiszen vannak, akik a szűkebb, míg mások a lazább fazonú pólókat kedvelik. 

 

Annyi biztos, hogy a póló mindig jól jön a szakács ruhatárában, hiszen folyamatosan a konyhában tevékenykedik, ahol jól is érzi magát. Ehhez pedig elengedhetetlen a kényelmes viselet, de tulajdonképpen arra is hasznosak, hogy más ruhát ne kenjük össze a főzés során. 

 

Tréfás ajándékok szakácsoknak

 

Egy szakácsnak ajándékot kétféleképpen lehet adni; vagy véresen komolyan vagy nagyon tréfásan. Az előbbi az eszközök vásárlásakor elengedhetetlen, míg az utóbbi inkább a ruházathoz köthető.

 

Vegyél végre egy olyan ajándékot, ami hasznos, ugyanakkor találó és emlékezetes is. Egy szakácskabát imitátor póló nyerő lehet, de a gengsztert vagy koponyát ábrázoló felsők is menőek lehetnek. A témában azonban a legnyerőbbek talán a különféle feliratokkal ellátott pólók. Gondolj bele, mennyire örülne szakács ismerősöd egy “Just Cook It” vagy “Chef Life” feliratú darab láttán! Nem is beszélve a szakács EKG pólóról!

 

Ezeknek előnye, hogy tükrözik ismerősöd életérzését, ugyanakkor nagyon praktikusak is. Jól mutatnak otthon, de máshol is bátran büszkélkedhetnek velük, sőt, némelyik póló hétköznapi viseletre is alkalmas!

 

Pólót ajándékba!

 

Mindig azt érdemes adnunk, aminek a másik fél a legjobban örülne, hiszen lényegében erről szól az ajándékozás. Vásárlás előtt azonban mindenképpen tájékozódj a fazonról, méretről és a stílusról, így nem fogsz majd mellé! Ha szeretnéd meglepni szakács ismerősöd valami különlegessel, akkor nézz körül webáruházunkban, válaszd ki a legszimpatikusabb termékeket, majd kattints a “Kosárba” opcióra. 


26termék

Chef Life póló

Raktáron: 164 db
Gyártó:
Chefs.hu
Szín:
Fekete
Anyag összetétel:
100% pamut
2 480 Ft

Szakács EKG póló

Raktáron: 74 db
Gyártó:
Chefs.hu
Szín:
Fekete
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
2 480 Ft

World's best cook póló

Raktáron: 174 db
Gyártó:
Chefs.hu
Szín:
Fekete
Anyag összetétel:
100% pamut
2 480 Ft

Cooking is LOVE - női póló

Raktáron: 59 db
Gyártó:
Chefs.hu
Szín:
Fekete
Anyag összetétel:
100% pamut
2 280 Ft

Késes Chef poló - Air Cool

Raktáron: 59 db
Gyártó:
Chefs.hu
Mintás termékeink:
Mintás termékek
KINEK AJÁLNJUK:
UNISEX
6 980 Ft

JUST COOK nyomott mintás póló

Raktáron: 69 db
Gyártó:
Chefs.hu
Szín:
Fekete
Anyag összetétel:
100% pamut
2 480 Ft

Ez csak egy szakács póló

Raktáron: 141 db
Gyártó:
Chefs.hu
Szín:
Fekete
Anyag összetétel:
100% pamut
2 480 Ft
 
26termék

Szakács vagy szakácstanuló ismerősödet szeretnéd meglepni?
Ajándékozd meg egy vicces feliratú vagy vicces ábrájú pólóval, köténnyel vagy pulóverrel, mely kifejezetten szakácsoknak szól!
Hordhatók munka közben vagy munka után is.
Jó minőségű, tartós, strapabíró anyagból készült ruhadarabok.

 

Ügyfélszolgálat

Nem találod, amit keresel? További információra lenne szükséged termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Keress minket bizalommal! A Chefs.hu szakértő csapata a +36-30/955-5541 telefonszámon várja hívásod hétfőn 8-18, kedd-csütörtök 9-17 és pénteken 8-14 óra között!

Regisztrálj webáruházunkban és gyűjts 2 hűségpontot minden elköltött 100 forint után! Olvasd el törzsvásárlói rendszerünk részleteit IDE KATTINTVA.

Nálunk, a Chefs.hu-nál a legfontosabb Te vagy már 2008 óta és nem titkolt célunk, hogy a legnagyobb elégedettséggel és kényelemmel viseld munkaruhád és használd munkaeszközeid. Amennyiben eleged van a silány minőségű termékekből, a legjobb helyen jársz, webáruházunkban és üzletünkben csakis ellenőrzött minőségű termékeket forgalmazunk!

Több, mint 1.000 termékünk közül garantáltan megtalálod a számodra ideális választást, akár precíz háziasszonyként tevékenykedsz, akár ez a hivatásod.

Ha már a munkaruhád, vagy kötényed kiválasztottad, ne felejtsd el a cipőket sem! Olyan megbízható minőségű szakács cipőket és papucsokat hoztunk neked, amelyben mi is szívesen végig dolgoznánk egy dupla műszakot!

A ruházat mellett, vagy talán annál is fontosabb a megfelelő munkaeszköz. Egy szakács elsőszámú munkaeszköze a kés, ne aggódj, nálunk abban sem lesz hiány! Olyan prémium gyártók termékeit találod meg nálunk, mint Wüsthof, Kasumi, Dick, vagy KAI, ráadásul első osztyálú késélezővel folyamatosan karbantarthatod késeidet, ha pedig szeretnél ügyelni rá, hogy minél tovább maradjanak élesek késeid, válassz bármelyik nálunk vásárolt késedhez késtartót vagy élvédőt.

Mindenből a legjobbat szeretnéd? Nálunk számos kiegészítő közül válogathatsz, függetlenül attól, hogy szakács kellékekre, cukrász kiegészítőkre, vagy felszolgáló eszközökre van szükséged.

Az igazán ínyencek akár katalógusainkból is rendelhetnek egyedi, személyre szabott és limitált termékeket is. Ha ez még nem lenne elég, minden webáruházunkban megtalálható terméket kipróbálhatsz személyesen bemutatótermünkben, Budapesten a Tomori köz 14 szám alatt. Gyere be, próbáld fel, vidd haza!

Rólunk mondták vásárlóink